Wuba Kassahun

Wuba Kassahun

Wuba er en erfaren tannlege som brenner for faget sitt. Som grunnlegger og leder for Tannhelse Uten Grenser, gir han mye til de som har lite. Han er også medlem i fagnemda i Oslo Tannlegeforening, samt holder kurs til tannleger. Wuba er daglig leder for tre tannlegesentre.

Mer om Wuba

Hva er Invisalign og hvordan fungerer usynlig tannregulering?

Rett opp tennene med usynlig skinner, få gratis undersøkelse hos en av våre tannleger

Hva er Invisalign?

Invisalign er en behandling for å rette tenner med gjennomsiktige skinner som er usynlige for andre. Behandlingen er svært populær, spesielt blant pasienter som ønsker å rette dine tenner uten at det skal være synlig for andre.

Hvordan fungerer Invisalign behandling?

Behandlingen med Invisalign starter med en konsultasjon hos en tannlege, der tannlegen vil undersøke tennene dine og vurdere om behandling med invisalign er riktig for deg.

Dersom du blir godkjent for behandlingen, vil tannlegen ta avtrykk av tennene dine og sende disse til et laboratorium der nye skinner blir produsert. Disse skinnerne vil være spesielt tilpasset tennene dine, og vil hjelpe til å beveger tennene dine til ønsket posisjon.

Hver behandlingsfase med Invisalign varer vanligvis i omtrent to til tre uker, og underveis i behandlingen vil du få nye skinner. Disse skinnerne vil gradvis bevege tennene dine til den endelige posisjonen som er ønsket.

Det er viktig at du bruker skinnene så ofte som anbefalt av tannlegen din, slik at behandlingen kan gå så raskt og smertefritt som mulig.

Regulering som retter opp tennene med gjennomsiktige retainer

Hva er fordelene med Invisalign?

Det finnes mange fordeler med Invisalign behandling. For det første er skinnene usynlige, noe som gir pasientene mulighet til å rette tenner uten at andre merker det.

Dette gjør at mange pasienter føler seg mer selvsikre og komfortable med å smile og være i sosiale situasjoner mens de gjennomgår behandlingen.

For det andre er skinnene behagelige å bruke, og mange pasienter opplever at de ikke merker at de har skinnene på seg. Skinnene kan tas av ved måltider og ved tannpuss, noe som gjør at mange pasienter synes det er enklere å vedlikeholde god tannhygiene mens de gjennomgår behandlingen.

For det tredje gir Invisalign behandlinge ofte raske og synlige resultater. Mange pasienter opplever at de får et mer harmonisk smil og at deres tannstilling forbedres betydelig i løpet av behandlingen.

Er Invisalign behandling for alle?

Invisalign behandlingen passer for de fleste pasienter som ønsker å rette tenner, men det kan være noen tilfeller der behandlingen ikke er det beste alternativet. Det er derfor viktig at du får en grundig undersøkelse hos en tannlege før du bestemmer deg for å rette opp dine tenner med denne behandlingen.

Hva koster invisalign behandling?

Prisen for Invisalign behandling vil avhenge av flere faktorer, som hvor mye tannregulering som trengs og hvor lang behandlingstiden vil være.

Generelt sett er prisen for Invisalign behandlingen høyere enn for tradisjonelle tannreguleringsmetoder, men mange pasienter mener at de synlige resultatene og den usynlige behand

Snakk med din tannlege om regulering med gjennomsiktige skinner

lingsmetoden er verdt det.

Hvor lang tid tar behandlingen?

Tidshorisonten for behandlingen vil variere fra pasient til pasient, avhengig av hvilken tannstilling du har og hvilke resultater du ønsker å oppnå.

Generelt sett tar behandlingen mellom seks måneder og ett år, men noen pasienter kan ha behov for en lengre behandlingstid. Det er viktig at du følger tannlegens anbefalinger for å sikre at behandlingen gir best mulig resultater.

Kan jeg fortsette å bruke faste tannreguleringsmetoder?

Invisalign er en alternativ tannreguleringsmetode som kan erstatte tradisjonelle metoder som tannreguleringsstenger og -bånd.

Dette betyr at du kan velge å bruke behandling med invisalign istedenfor disse metodene, eller du kan velge å kombinere dem. Dette avhenger av dine ønsker og behov, og det er viktig at du snakker med tannlegen din om dette før du bestemmer deg for en behandlingsplan.

Få smilet tilbake. Vi tilbyr gratis konsultasjon i dag , snakk med tannlege om dine muligheter med regulering

Er det noen ulemper ved å bruke Invisalign?

Selv om behandling med invisalign har mange fordeler, kan det også være noen ulemper. For det første koster behandlingen vanligvis mer enn tradisjonelle tannreguleringsmetoder. For det andre krever behandlingen at du bruker skinnene dine i omtrent 22 timer hver dag, noe som kan være litt tungvint for noen pasienter.

Det er også viktig å være oppmerksom på at behandlingen kan ta lenger tid enn tradisjonelle metoder, avhengig av hvilken tannstilling du har og hvilke resultater du ønsker å oppnå.

Hvordan tar jeg vare på skinnene mine?

Det er viktig at du tar godt vare på skinnene dine mens du gjennomgår Invisalign behandling, slik at behandlingen kan gå så smertefritt og effektivt som mulig.

Det anbefales at du bruker skinnene dine så ofte som anbefalt av tannlegen din, og at du tar dem ut ved målti

Trenger du å flytte på noen av tennene dine? Få gratis konsultasjon i dag hos din tannlege i Oslo og Bærum

der og ved tannpuss.

Kan jeg fortsette å bruke tannkrem og tannpirkere når jeg bruker usynlig tannregulering skinnene?

Ja, du kan fortsette å bruke tannkrem og tannpirkere som du pleier mens du bruker Invisalign skinnene. Det er imidlertid viktig å huske å ta skinnene ut ved tannpuss, slik at du kan rengjøre tennene og skinnene gr

Vi tilbyr gratis konsultasjon i dag hos din tannlege i Oslo og Bærum

undig.

Kan jeg spise med Invisalign skinnene på?

Nei, du bør ta skinnene ut ved måltider og når du drikker noe annet enn vann. Dette gjør det enklere å holde tennene rene og å unngå at mat og drikke setter seg fast i skinnene.

Hva skjer hvis jeg mister en Invisalign skinne?

Hvis du mister en Invisalign skinne, bør du kontakte tannlegen din så fort som mulig. Det kan være lurt å ha en reserve skinne tilgjengelig i tilfelle du mister en skinne, slik at behandlingen ikke blir forstyrret.

Trenger du å flytte på tennene, få gratis undersøkelse

Er det mulig å få mer plass mellom tennene med behandlingen?

Ja, det er mulig å få mer plass mellom tennene med behandling med invisalign. Dette kan være ønskelig for pasienter som har tær som står for tett, eller for pasienter som ønsker å rette tenner med litt mer mellomrom mellom dem.

Det er viktig å snakke med tannlegen din om dine ønsker og behov før behandlingen starter, slik at tannlegen kan tilpasse behandlingsplanen deretter.

Hva skjer etter at behandlingen er ferdig?

Etter at behandlingen er ferdig, kan tannlegen anbefale at du bruker et retainer for å holde tennene på plass i den nye posisjonen. Dette kan være en fast retainer som festes på baksiden av tennene, eller det kan være en avtakbar retainer som du kan ta av og på etter behov. Det er viktig å bruke retaineren som anbefalt av tannlegen din, slik at tennene ikke beveger seg tilbake til den opprinnelige posisjonen.

Er det mulig å kombinere usynlig tannregulering behandlingen med andre tannreguleringsmetoder?

Ja, det er mulig å kombinere Invisalign behandling med andre tannreguleringsmetoder, avhengig av dine ønsker og behov, snakk med din tannlege om hva slags tannregulering metode som er riktig best for deg

Dette kan være en god løsning for pasienter som har behov for mer omfattende tannregulering, eller for pasienter som ønsker å kombinere fordelene ved ulike tannreguleringsmetoder. Det er viktig at du snakker med tannlegen din om dine ønsker og behov før du bestemmer deg for en behandlingsplan.

Trenger du å rette opp tennene? Få undersøkelse hos en av våre tannleger

Er Invisalign for voskne?

Invisalign-skinner er mer diskrete enn vanlig tanregulering og kan derfor være et attraktivt alternativ for voksne som ønsker en mer diskret måte å rette opp tennene på.

Invisalign kan være effektiv for å rette opp ulike tannstillinger hos voksne, inkludert kryssbitt, over og underbitt, mellomrom mellom tennene, og skjevheter i tannstillingen. Behandlingen kan ta mellom seks måneder og et år, avhengig og hvor komplisert det er å rette opp tennene.

Det er viktig å merke seg at usynlig tannregulering ikke er en egnet behandling for alle. Det anbefales derfor å konsultere en tannlege for å avgjøre om Invisalign er riktig behandling for deg. Tannlegen vil vurdere din tenner og bitt, samt eventuelle medisinske forhold som kan påvirke behandlingen, før en beslutning tas.

I tillegg til å være diskret, har Invisalign også en rekke andre fordeler. Skinnene kan tas ut når du spiser og børster tennene, noe som gjør det enkelt å vedlikeholde god munnhygiene. De er også mer komfortable å ha på enn metall regulering, da de ikke har noen harde kanter eller skarpe hjørner.

Alt i alt kan Invisalign være et godt alternativ for voksne som ønsker å rette opp tenner på en diskret måte med gjennomsiktige sknner. Det er imidlertid viktig å huske på at det ikke passer for alle, og at det er viktig å konsultere en tannlege eller ortodontist før du bestemmer deg for å gå videre med behandlingen.

Det finnes løsninger for de fleste. Se hva slags resultat du kan oppnå
   

Invisalign

 Invisalign    

På overflaten kan det å skape hvite tenner, eller til og med helt nye tenner generelt, ikke virke som noe veldig komplisert. Likevel krever kosmetisk tannbehandling et godt øye, en grundig forståelse av dental anatomi, og beherskelse av dentale materialer. Utover det må tannlegen kunne kommunisere hans eller hennes visjon til en laboratorium tekniker, en sentral aktør i realiseringen ved make-over av ens smil.XfactonXfacton

   

Invisalign

 Invisalign    

På overflaten kan det å skape hvite tenner, eller til og med helt nye tenner generelt, ikke virke som noe veldig komplisert. Likevel krever kosmetisk tannbehandling et godt øye, en grundig forståelse av dental anatomi, og beherskelse av dentale materialer. Utover det må tannlegen kunne kommunisere hans eller hennes visjon til en laboratorium tekniker, en sentral aktør i realiseringen ved make-over av ens smil.

   

Invisalign

 Invisalign    

På overflaten kan det å skape hvite tenner, eller til og med helt nye tenner generelt, ikke virke som noe veldig komplisert. Likevel krever kosmetisk tannbehandling et godt øye, en grundig forståelse av dental anatomi, og beherskelse av dentale materialer. Utover det må tannlegen kunne kommunisere hans eller hennes visjon til en laboratorium tekniker, en sentral aktør i realiseringen ved make-over av ens smil.

   

Invisalign

 Invisalign    

På overflaten kan det å skape hvite tenner, eller til og med helt nye tenner generelt, ikke virke som noe veldig komplisert. Likevel krever kosmetisk tannbehandling et godt øye, en grundig forståelse av dental anatomi, og beherskelse av dentale materialer. Utover det må tannlegen kunne kommunisere hans eller hennes visjon til en laboratorium tekniker, en sentral aktør i realiseringen ved make-over av ens smil.

   

Invisalign

 Invisalign    

På overflaten kan det å skape hvite tenner, eller til og med helt nye tenner generelt, ikke virke som noe veldig komplisert. Likevel krever kosmetisk tannbehandling et godt øye, en grundig forståelse av dental anatomi, og beherskelse av dentale materialer. Utover det må tannlegen kunne kommunisere hans eller hennes visjon til en laboratorium tekniker, en sentral aktør i realiseringen ved make-over av ens smil.

   

Invisalign

 Invisalign    

På overflaten kan det å skape hvite tenner, eller til og med helt nye tenner generelt, ikke virke som noe veldig komplisert. Likevel krever kosmetisk tannbehandling et godt øye, en grundig forståelse av dental anatomi, og beherskelse av dentale materialer. Utover det må tannlegen kunne kommunisere hans eller hennes visjon til en laboratorium tekniker, en sentral aktør i realiseringen ved make-over av ens smil.

   

Invisalign

 Invisalign    

På overflaten kan det å skape hvite tenner, eller til og med helt nye tenner generelt, ikke virke som noe veldig komplisert. Likevel krever kosmetisk tannbehandling et godt øye, en grundig forståelse av dental anatomi, og beherskelse av dentale materialer. Utover det må tannlegen kunne kommunisere hans eller hennes visjon til en laboratorium tekniker, en sentral aktør i realiseringen ved make-over av ens smil.

   

Invisalign

 Invisalign    

På overflaten kan det å skape hvite tenner, eller til og med helt nye tenner generelt, ikke virke som noe veldig komplisert. Likevel krever kosmetisk tannbehandling et godt øye, en grundig forståelse av dental anatomi, og beherskelse av dentale materialer. Utover det må tannlegen kunne kommunisere hans eller hennes visjon til en laboratorium tekniker, en sentral aktør i realiseringen ved make-over av ens smil.

   

Invisalign

 Invisalign    

På overflaten kan det å skape hvite tenner, eller til og med helt nye tenner generelt, ikke virke som noe veldig komplisert. Likevel krever kosmetisk tannbehandling et godt øye, en grundig forståelse av dental anatomi, og beherskelse av dentale materialer. Utover det må tannlegen kunne kommunisere hans eller hennes visjon til en laboratorium tekniker, en sentral aktør i realiseringen ved make-over av ens smil.

   

Invisalign

 Invisalign    

På overflaten kan det å skape hvite tenner, eller til og med helt nye tenner generelt, ikke virke som noe veldig komplisert. Likevel krever kosmetisk tannbehandling et godt øye, en grundig forståelse av dental anatomi, og beherskelse av dentale materialer. Utover det må tannlegen kunne kommunisere hans eller hennes visjon til en laboratorium tekniker, en sentral aktør i realiseringen ved make-over av ens smil.

   

Invisalign

 Invisalign    

På overflaten kan det å skape hvite tenner, eller til og med helt nye tenner generelt, ikke virke som noe veldig komplisert. Likevel krever kosmetisk tannbehandling et godt øye, en grundig forståelse av dental anatomi, og beherskelse av dentale materialer. Utover det må tannlegen kunne kommunisere hans eller hennes visjon til en laboratorium tekniker, en sentral aktør i realiseringen ved make-over av ens smil.

   

Invisalign

 Invisalign    

På overflaten kan det å skape hvite tenner, eller til og med helt nye tenner generelt, ikke virke som noe veldig komplisert. Likevel krever kosmetisk tannbehandling et godt øye, en grundig forståelse av dental anatomi, og beherskelse av dentale materialer. Utover det må tannlegen kunne kommunisere hans eller hennes visjon til en laboratorium tekniker, en sentral aktør i realiseringen ved make-over av ens smil.

   

Invisalign

 Invisalign    

På overflaten kan det å skape hvite tenner, eller til og med helt nye tenner generelt, ikke virke som noe veldig komplisert. Likevel krever kosmetisk tannbehandling et godt øye, en grundig forståelse av dental anatomi, og beherskelse av dentale materialer. Utover det må tannlegen kunne kommunisere hans eller hennes visjon til en laboratorium tekniker, en sentral aktør i realiseringen ved make-over av ens smil.

   

Invisalign

 Invisalign    

På overflaten kan det å skape hvite tenner, eller til og med helt nye tenner generelt, ikke virke som noe veldig komplisert. Likevel krever kosmetisk tannbehandling et godt øye, en grundig forståelse av dental anatomi, og beherskelse av dentale materialer. Utover det må tannlegen kunne kommunisere hans eller hennes visjon til en laboratorium tekniker, en sentral aktør i realiseringen ved make-over av ens smil.

   

Invisalign

 Invisalign    

På overflaten kan det å skape hvite tenner, eller til og med helt nye tenner generelt, ikke virke som noe veldig komplisert. Likevel krever kosmetisk tannbehandling et godt øye, en grundig forståelse av dental anatomi, og beherskelse av dentale materialer. Utover det må tannlegen kunne kommunisere hans eller hennes visjon til en laboratorium tekniker, en sentral aktør i realiseringen ved make-over av ens smil.

Bestill time

Komplett tannundersøkelse

En undersøkelse inkluderer:

  • Komplett undersøkelse av kjeveledd, bitt, slimhinner og tenner
  • 2 røntgenbilder
  • Enkel rens
  • Kostnadsoverslag og behandlingsforslag

Nå kun Kr. 990,- 

Tidsbegrenset tilbud. Gjelder bare ved bestilling fra nettside. 

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

Mer å lese

Sjekk ut artikler fra vår blogg

Ingen flere innlegg å vise