Moderne spa-inspirert lokaler

Om Oppsal Tannlegesenter

Oppsal tannlegesenter består av et engasjert team som jobber sammen for å gi deg best mulig tannbehandling.

Vi er dedikert til vår profesjonalitet, og behandler alltid den høyeste standarden.

Vi setter vår ære i å gi deg en god opplevelse – fra du bestemmer deg for å ringe eller skrive til oss og til du møter opp på en av våre klinikker.

Vi utstråler en vennlig og profesjonell atmosfære, da vi ønsker å skape et langsiktig forhold basert på tillit, verdighet, høyt faglig nivå og god kundeservice.

Vår visjon: Oppsal Tannlegesenter skal assosieres med tannbehandlinger av høy kvalitet og profesjonalitet.

Vår misjon: Tennene dine ment å vare livet ut, og vi vil hjelpe deg med å holde dem sunne og vakre.

Hvorfor velge Oppsal Tannlegesenter?

Gode finansieringsordninger

På våre tannklinikker koordineres alle aspekter av behandlingen din, og vårt dedikerte personale jobber sammen for å gi akkurat den omsorgen du trenger. Det som kan ta måneder andre steder kan ofte gjøres på dager her. Vi tar vare på dine Helfo rettigheter og har direkteoppgjør med Helfo, så du ikke trenger å gjøre noe fra din side.

Serviceorientert

Klinikken har av flere blitt kommentert som landets fineste tannklinikk. Våre mange fornøyde tilbakevendende pasienter og gode anmeldelser gjør at flere stadig anbefaler oss til venner og bekjente.

Spa inspirerte lokaler

Hele klinikken er utformet med fokus på velbehag og avslappende atmosfære. alt fra de mange eksotiske plantene, til tv på taket og behagelige lys og trespile interiøret. Vi tenker på de minste detaljer som både lukt og musikk og fargetoner. alt for at du skal få en mest mulig behagelig pasientopplevelse.

Husk: vi finner alltid en måte å ta vare på tennene dine på

Og enhver annen tann vi kan hjelpe. Hver tann, hver kjeve, hvert smil er viktig for oss. Selv om du ikke har tannforsikring eller har stram økonomi, så hjelper vi deg med å ha råd til den pleien du trenger. Vi ønsker at du skal beholde dine naturlige tenner lengst mulig.

Erfaring og høy kvalitet

Våre behandlere er høyt spesialiserte eksperter har lang erfaring i behandling av alt fra sjeldne og komplekse tilstander til de mer ordinære behandlingene.

Individuell tilpasset behandlingsplan

Vellykket behandling starter med en nøyaktig diagnose, og vårt team av spesialiserte medarbeidere tar seg tid til dialog og spørsmål. Vi lytter til dine behov og vurderer tilstanden din fra alle vinkler for å lage den aller beste behandlingsplanen for deg.