ABC behandling

ABC behandling

 •  

Hva er ABC behandling?

ABC behandling er en kombinasjon av minimalt invasive behandlinger som resulterer i et flott resultat. Du kan velge den kombinasjonen som passer dine behov best.

Teknikker som brukes

Justering

Dette er når tannrettingsmetoder brukes for å lage en jevn bue. Dette kan gjøres ved hjelp av tradisjonelle eller mer moderne kortvarige kjeveortopedisk behandlinger for voksne som seks måneders smil. Tenner som er skjeve, roterte eller vridd kan enkelt bringes på linje i løpet av noen få måneder. Dette er en flott konservativ tilnærming for voksne.

Bonding

Denne teknikken bruker adhesjonstannbehandling for å binde forskjellige materialer til en tannoverflate for å endre form og form. Tenner som er korte kan fås til å se lengre ut og tenner som er misformede kan fås til å se mer naturlige ut. Det er også et enormt utvalg av farger, teksturer og gjennomskinneligheter for å gi vakre sluttresultater når de er valgt riktig

Konturering

Denne teknikken krever dyktighet og kunstnerskap hos tannlegen din. Det er en metode som bruker mikrojusteringer for å produsere et spesifikt utseende. Det kan også endre formen og formen på tennene, men i mindre grad og fungerer derfor svært godt i kombinasjonsbehandlinger.

Bleking

Dette er ganske enkelt en annen betegnelse for profesjonell tannbleking. Moderne systemer har gitt gode resultater, og tenner kan enkelt fås til å se mye lysere og friskere ut.

kombinasjonsbehandlinger

1. ABC-behandling

Dette står for ‘Alignment, Bonding & Contouring’. I denne behandlingen skjer det først tannretting for å justere tennene i en naturlig bueform. Eventuelle uregelmessigheter i formen og formen på tennene korrigeres deretter ved å konturere noen aspekter og ved å feste naturlig tannfarget materiale til andre aspekter. Resultatet er et forbedret smil som også ser veldig naturlig ut.

2. ABB-behandling

Dette står for “Alignment, Bleaching & Bonding” Dette er en enkel behandling der kjeveortopedisk behandling først brukes for å justere tennene innenfor bueformen. Når tennene er rettet ut, kan de blekes for å forbedre fargen og nyansen på tennene. Deretter kan matchende tannfarget materiale limes for å løfte smilet inn i en ny dimensjon.

3. BBC-behandling

Dette står for ‘Bleaching, Bonding & Contouring’. I denne typen kombinasjon er et flertall av tennene allerede rette. De trenger rett og slett noen endring i form, form og farge. I henhold til smiledesignet som produseres kan dette enkelt korrigeres med tannblekingsbehandling, tilsetning og liming av tannfarget materiale og deretter noen siste mikrojusteringer med konturering.

Fordeler med ABC

 • Det lar deg ha total kontroll over sluttresultatet.
 • Du kan velge hvilke behandlinger som skal inkluderes i behandlingsplanen og hvilke som ikke skal.
 • De er alle komfortable og smertefrie alternativer.
 • De er alle minimalt invasive.
 • De er rimelige og kostnadseffektive uten at det går på bekostning av de endelige resultatene.
 • De er trygge og effektive valg.

Hvor lang tid tar behandlingen?

Tidsspennene involvert i de ulike valgene er avhengig av hvert enkelt tilfelle og dine spesielle behov. For eksempel kan mikrojustering ved bruk av tannregulering for voksne øke behandlingstiden, mens enkel konturering og tannbleking kan gjøres raskt.

Steg 1

Vi starter prosessen med en svært detaljert og grundig omfattende undersøkelse og vurdering. Vi vil da lage en tilpasset behandlingsplan og designe din ABC-behandling.

Steg 2

OPPRETTING (A): Båndene eller aligners (avhengig av behandlingsplanen din) vil bli montert.

Steg 3

Avtaler vil deretter bli booket sekvensielt for å vurdere fremdriften din og for å foreta nødvendige justeringer.

Steg 4

Din tannregulering vil bli fjernet når du og tannlegen din er fornøyd med det endelige resultatet.

Steg 5

En permanent holder vil bli montert for å forhindre tilbakegang av behandlingen.

Steg 6

BONDING (B): Her kan spesielle dentalmaterialer brukes til å endre og forbedre estetikken til tennene dine. Disse tannfargede materialene er kjemisk bundet til tennene dine.

Steg 7

KONTURERING (C): Denne avtalen gir deg muligheten til å ha ytterligere forbedringer eller mindre justeringer. Enhver tenner konturering kan gjøres på dette stadiet.

Hvordan bestemmer vi hvilke aspekter som skal konturere og hvilke tenner som skal binde tannfarget material til?

Hos oss er vi stolte av den høye kvaliteten og de vakre estetiske resultatene vi oppnår. Dette kan bare gjøres ved først å vurdere de nøyaktige endringene som er nødvendige for å forbedre smilet ditt. Tannlegene våre utfører først en svært detaljert og omfattende smilanalyse, hvor vi vurderer funksjon og estetikk- og eventuelt årsaken til at tennene dine skulle trenge denne behandlingen. Deretter designer vi ditt nye smil, sammen med en dental tekniker. Vi ser ikke bare på formen og formen til tennene dine, men også på fargene.. Hvis tennene dine trenger en lysere farge for å “vekke” smilet, kan tannbleking være aktuelt for deg. Basert på  diagnosene vil vi deretter gi deg råd om teknikkene som med hell kan kombineres for å gi enestående resultater for å gi deg ditt skreddersydde, funksjonelle smil.

Hvordan planlegger du og designer behandlingen din?

Prosessen starter med en konsultasjon der vi diskuterer dine behov og krav med en datastyrt fotografisk vurdering for å hjelpe deg med å forstå de ulike mulighetene og behandlingsvalgene. Vi ønsker å skade dine egne tenner minst mulig og utfører minimal invasiv behandling på de tenner hvor dette er mulig.

Avhengig av dine behov kan vi tilpasse og skreddersy individuelle behandlingsplaner for å passe dine behov og ditt budsjett. Du kan velge enkle prosedyrer til mer komplekse involverte behandlingsplaner for å produsere ditt vakre nye smil. Vårt mål er å svare på dine spørsmål og gi deg fordeler og ulemper med de ulike behandlingene.

Vi kan også gi deg en datastøttet smilanalyse og en håndlaget prøveforhåndsvisning, for å gi deg muligheten til å se smilet ditt før vi i det hele tatt berører tennene dine. Vi bruker også Bite Analysis-teknologi for å sikre et langvarig, behagelig og sunt sluttresultat.

Få profesjonell hjelp og veiledning

Bestill gratis konsultasjon

Bestill GRATIS konsultasjon hos Oppsal Tannlegesenter for å få mer informasjon, bli sikker på hva som passer deg best og ikke minst profesjonell hjelp så du føler deg trygg! Fyll ut skjemaet og bli kontaktet av oss angående tid for konsultasjon.

  eller

  Har du tannlegeskrekk?

  Hvis du er nervøs for tannbehandling, gi beskjed når du bestiller. Vi er vant til å behandle mennesker som har tannlegeskrekk, og det er måter en tannlege kan endre tilnærmingen sin for å hjelpe deg på. Våre tannleger er flinke på å roe nervene og gi deg et godt og smertefritt besøk.

  Les mer om tannlegeskrekk her.

  OPPSAL TANNLEGESENTER

  Våre behandlinger

  Tannundersøkelse

  Undersøkelse

  En årlig undersøkelse av munnen er viktig for å forebygge sykdom. Munnen er kroppens speil. Under en undersøkelse vil tannlegen eller tannpleieren sjekke din orale helse.

  Tannfylling

  Tannfylling

  Alt du behøver å vite om tannfylling og alt rundt. En tannfylling brukes til å fylle et hulrom (et hull som har dannet seg i tennene) eller andre skader på en tann.

  Tannkjøttbetennelse

  Tannkjøttbetennelse

  Tannkjøttbetennelse er en vanlig og mild form for tannkjøttsykdom (periodontal sykdom) som forårsaker irritasjon, rødhet og hevelse i tannkjøttet rundt tennene.

  Tanntrekking

  Tanntrekking

  Tanntrekking kan være et alternativ om tanna er dårlig plassert i munnen, står for nærme en annen tann, eller om tannen er sterkt forfallen eller rammet av periodontal sykdom.

  Rotfylling

  Rotfylling

  Rotfylling er en nødvendig behandling når nerven i tannen blir betent eller infisert. Rotfylling tar sikte på å fjerne all infeksjon fra den infiserte tannen.

  Tannimplantat

  Tannimplantat

  Tannimplantat behandling er en prosedyre som erstatter tannrøtter med titanskrue og erstatter skadede eller manglende tenner med kunstige tenner som ser ut og fungerer omtrent som ekte tenner.

  Tannblekning

  Tannbleking

  Vi hjelper deg å ta fram smilet du kan være stolt av. Vi tilbyr profesjonell tannbleking skreddersydd for den enkelte, og som gir imponerende resultater.

  Digital Smile Design

  Digital Smile Design

  Estetisk og gjenopprettende tannbehandling blir mer og mer populært, og Eiksmarka Tannlegesenter er glade for å kunne tilby DSD (Digital Smile Design)

  DETTE SIER VÅRE KUNDER

  Hvorfor Oppsal Tannlegesenter?

  Å velge riktig tannlege kan være vrient i blant når det er mange å velge mellom. Vi har mange pasienter som anbefaler oss! Se hva noen av de sier her:

  [trustindex no-registration=google]

  Partnere

  Vi samarbeider med

  Vurderinger av leger og andre behandlere. Del dine egne erfaringer. Se våre vurderinger.

  Eiksmarka Tannlegesenter er vår andre avdeling i Oslo og Bærum. Gå til Eiksmarka her.

  Eiksmarka Tannlegesenter er vår andre avdeling i Oslo og Bærum. Gå til Eiksmarka her.

  Spørsmål eller ønsker å komme i kontakt?

  Kontakt oss

  Vi har rask og god kundebehandling som gjøres via mail, telefon og sosiale medier, i tillegg til chatten du ser nede til høyre! Kontakt oss gjerne om du har spørsmål eller trenger hjelp.

  Oppsal Tannlegesenter

  Haakon Tveters vei 90, 0686 Oslo
  67 49 06 60
  post@oppsaltannlegesenter.no