Oppsal Tannlegesenter

Bestill time

Bestill time

Fyll ut skjemaet under så vil en av våre medarbeidere kontakte deg. Behøver du en akutt time kan du kontakte oss på telefon: 67 49 06 60. Vi utvider tjenestene våre, og tilbyr nå akutt tannlegetime i helgene.

  Få profesjonell hjelp og veiledning

  Bestill gratis konsultasjon

  Bestill GRATIS konsultasjon hos Oppsal Tannlegesenter for å få mer informasjon, bli sikker på hva som passer deg best og ikke minst profesjonell hjelp så du føler deg trygg! Fyll ut skjemaet og bli kontaktet av oss angående tid for konsultasjon.

   eller

   Har du tannlegeskrekk?

   Hvis du er nervøs for tannbehandling, gi beskjed når du bestiller. Vi er vant til å behandle mennesker som har tannlegeskrekk, og det er måter en tannlege kan endre tilnærmingen sin for å hjelpe deg på. Våre tannleger er flinke på å roe nervene og gi deg et godt og smertefritt besøk.

   Les mer om tannlegeskrekk her.

   OPPSAL TANNLEGESENTER

   Våre behandlinger

   Tannundersøkelse hos tannlege

   Undersøkelse

   En årlig undersøkelse av munnen er viktig for å forebygge sykdom. Munnen er kroppens speil. Under en undersøkelse vil tannlegen eller tannpleieren sjekke din orale helse.

   Tannfylling

   Tannfylling

   Alt du behøver å vite om tannfylling og alt rundt. En tannfylling brukes til å fylle et hulrom (et hull som har dannet seg i tennene) eller andre skader på en tann.

   Tannkjøttbetennelse

   Tannkjøttbetennelse

   Tannkjøttbetennelse er en vanlig og mild form for tannkjøttsykdom (periodontal sykdom) som forårsaker irritasjon, rødhet og hevelse i tannkjøttet rundt tennene.

   Tanntrekking

   Tanntrekking

   Tanntrekking kan være et alternativ om tanna er dårlig plassert i munnen, står for nærme en annen tann, eller om tannen er sterkt forfallen eller rammet av periodontal sykdom.

   Rotfylling

   Rotfylling

   Rotfylling er en nødvendig behandling når nerven i tannen blir betent eller infisert. Rotfylling tar sikte på å fjerne all infeksjon fra den infiserte tannen.

   Tannimplantat

   Tannimplantat

   Tannimplantat behandling er en prosedyre som erstatter tannrøtter med titanskrue og erstatter skadede eller manglende tenner med kunstige tenner som ser ut og fungerer omtrent som ekte tenner.

   Tannbleking

   Tannbleking

   Vi hjelper deg å ta fram smilet du kan være stolt av. Vi tilbyr profesjonell tannbleking skreddersydd for den enkelte, og som gir imponerende resultater.

   Digital Smile Design ™

   Digital Smile Design

   Estetisk og gjenopprettende tannbehandling blir mer og mer populært, og Eiksmarka Tannlegesenter er glade for å kunne tilby DSD (Digital Smile Design)

   DETTE SIER VÅRE KUNDER

   Hvorfor Oppsal Tannlegesenter?

   Å velge riktig tannlege kan være vrient i blant når det er mange å velge mellom. Vi har mange gode reviews fra våre pasienter. De føler seg trygge og ivaretatt hos oss! Se hva noen av de sier her:

   [trustindex no-registration=google]

   Spørsmål eller ønsker å komme i kontakt?

   Kontakt oss

   Vi har rask og god kundebehandling som gjøres via mail, telefon og sosiale medier, i tillegg til chatten du ser nede til høyre! Kontakt oss gjerne om du har spørsmål eller trenger hjelp.

   Oppsal Tannlegesenter

   Haakon Tveters vei 90, 0686 Oslo
   67 49 06 60
   post@oppsaltannlegesenter.no