Usynlig tannregulering

Usynlig tannregulering

Det kan være mange grunner til at du vurderer å få rettet opp tennene. Det kan f.eks. skyldes små feilstillinger, mellomrom mellom tennene eller noe helt annet. Alt dette kan føre til at du smiler mindre i hverdagen, og at selvtilliten derfor kan gå ned.

 
 

Hvordan foregår en tannrens?

Det kan være mange grunner til at du vurderer å få rettet opp tennene. Det kan f.eks. skyldes små feilstillinger, mellomrom mellom tennene eller noe helt annet. Alt dette kan føre til at du smiler mindre i hverdagen, og at selvtilliten derfor kan gå ned.

Vi kan hjelpe deg med smilet du drømmer om, og hjelpe deg med å smile mer. Med Invisalign kan vi rette tennene dine ved hjelp av usynlige tannregulering, som du må bruke 22 av 24 timer i døgnet, da du ikke må bruke dem når du spiser eller drikker noe farget.

Invisalign-selene er laget av et sterkt termoplastisk materiale, som er nesten helt usynlig når du bruker dem. Du kan enkelt ta dem av og på når du f.eks. må spise eller drikke noe med farge.

Vi har lang erfaring med Invisalign-behandlinger, og har derfor en dedikert Invisalign-klinikk, som har samlet våre beste og mest erfarne kosmetiske terapeuter.

Hvordan virker usynlig tannregulering?

Invisalign fungerer ved å bruke de usynlige tannreguleringene minst 22 av 24 timer i døgnet. Skinnene sørger for at tennene dine retter seg litt etter litt. Med hver ny skinne vil tennene dine rette seg litt mer. Vanligvis vil du ha samme skinne i 14 dager, deretter må du bytte til en ny Invisalign-skinne, som får tennene til å rette seg litt mer. På denne måten vil tennene dine bevege seg kontinuerlig til de har nådd ønsket posisjon.

Antall skinner varierer etter hvor mye tennene dine trenger å rettes opp. Noen trenger bare 10 skinner, mens andre kan trenge 40 skinner. Varigheten av din invisalign-behandling bestemmes derfor basert på hvor mange aligners du trenger. Vanligvis varer en Invisalign-behandling fra 6-12 måneder, noen litt lenger og noen litt kortere. Du kan få et nøyaktig estimat på hvor mange aligners, behandlingens varighet og prisen på behandlingen hvis du kommer inn på en GRATIS EKSAMEN med en av våre invisalign-eksperter.

Få trygg tannbehandling hos oss

Hos Oppsal Tannlegesenter ønsker vi deg velkommen blant et sterkt team av tannleger, tannpleiere og klinikkassistenter. Her er du alltid i gode hender, uansett hvilken behandling du trenger. Vårt primære fokus er å gi deg en god og smertefri opplevelse, derfor er blant annet tannklinikken vår utstyrt med topp moderne maskiner og utstyr, og vi bruker de beste og nyeste løsningene, f.eks. som Invisalign.

Bor du i Oslo-området kan det være noe av en jungel å finne en tannlege du føler deg komfortabel med. Som regel hjelper det om du får noen anbefalt av familie eller venner, men uansett årsak til å velge oss ser vi frem til å ønske deg velkommen til klinikken. Her tar vi hånd om dine tannproblemer, og vi utfører profesjonell og godt utført kjeveortopedi på voksne. Hvis du ønsker å få rettet opp tennene, men lider av tannlegeskrekk, kan du bare ta det med ro. Vi er eksperter når det gjelder pasienter som er redde for å sitte i tannlegestolen. Her er du i trygge hender, og vi gjør alt vi kan for at du skal få en god og hyggelig opplevelse.

Invisalign tilbyr mange fordeler

De fleste kjenner Invisalign som de gjennomsiktige tannreguleringene, men er ikke nødvendigvis klar over fordelene tannreguleringen gir i tillegg til å være mer eller mindre usynlig. Hvis du har behov for kjeveortopedisk behandling, og derfor vurderer om Invisalign er det riktige valget, så kan du med god grunn sette deg inn i de gode grunnene det er for å velge denne innovative tannreguleringen.

 • Rettet til alle aldersgrupper
 • Kan tas ut ved behov
 • Høy suksessrate
 • Ingen eller mild smerte

Rettet mot alle aldersgrupper – Mens andre seler er designet for barn, er Invisalign tannreguleringen for alle. Med denne bøylen kan du – uansett alder – løse dine utfordringer med kryssbitt, underbitt eller noe helt annet. Det er imidlertid ingen hemmelighet at tannreguleringen er mer populær blant noen aldersgrupper enn andre. Spesielt unge mennesker er glade for muligheten for å rette tennene med usynlig tannregulering.

Kan fjernes ved behov – Det er også ekstremt enkelt å fjerne skinnene ved behov. Som et utgangspunkt skal skinnene være på hele døgnet, når du ikke spiser. Det er likevel stor frihet knyttet til å kunne ta skinnene ut. I så måte skiller Invisalign seg ut fra de tradisjonelle selene (togskinnene), som ikke bare kan fjernes.

Høy suksessrate – Resultatet av kjeveortopedisk behandling (Invisalign eller ikke) vil alltid variere fra person til person. Noen opplever fantastiske resultater på bare noen få måneder, mens andre må vente seks måneder for å oppleve en liten effekt. Generelt kan man imidlertid si om den usynlige tannreguleringen at den gir høy suksessrate. Mange har fått drømmesmilet takket være Invisalign, derfor bør du også vurdere løsningen.

Ingen eller mild smerte – Som en generell regel vil Invisalign-selene ikke forårsake smerte eller ubehag på noen annen måte. Det er noen få unntak, men statistisk sett er risikoen for å oppleve vonde smerter svært begrenset. Med andre ord kan du med denne tannreguleringen dra nytte av skånsom kjeveortopedisk behandling.

Profesjonell kjeveortopedi er også rettet mot barn

Behovet for kjeveortopedisk behandling oppstår vanligvis allerede i barndommen, når tennene vokser og utvikler seg. I denne prosessen skjer det ofte at det oppstår uønskede hull og forvrengninger, som sjelden går over av seg selv. Du kan velge å leve med dette, men du har også muligheten til å ha en effektiv behandling. Hos Oppsal Tannlegesenter opptrer vi som både tradisjonstannlege og barnetannlege, derfor kan vi betjene begge målgrupper. Derved kan mor og datter behandles på samme klinikk.

Få profesjonell hjelp og veiledning

Bestill gratis konsultasjon

Bestill GRATIS konsultasjon hos Oppsal Tannlegesenter for å få mer informasjon, bli sikker på hva som passer deg best og ikke minst profesjonell hjelp så du føler deg trygg! Fyll ut skjemaet og bli kontaktet av oss angående tid for konsultasjon.

  eller

  Har du tannlegeskrekk?

  Hvis du er nervøs for tannbehandling, gi beskjed når du bestiller. Vi er vant til å behandle mennesker som har tannlegeskrekk, og det er måter en tannlege kan endre tilnærmingen sin for å hjelpe deg på. Våre tannleger er flinke på å roe nervene og gi deg et godt og smertefritt besøk.

  Les mer om tannlegeskrekk her.

  Usynlig Tannregulering FAQ

  Les mer om usynlig tannregulering her.

  Hvor mye koster det å få Invisalign/usynlig tannregulering?

  Prisen på en Invisalign-behandling er individuell og avhenger av din spesifikke behandlingsplan. Gjør tennene dine f.eks. må flyttes mye eller lite, har det stor innvirkning på prisen. HUSK at vi tilbyr alle våre pasienter avdragsordning, slik at du kan starte behandlingen nå og betale ned i små avdrag.

  Hvor lenge varer Invisalign?

  Når du er ferdig med din Invisalign-behandling hos oss, er det viktig at tennene dine ikke får jobbe seg tilbake til sin opprinnelige posisjon. Dette sikres ved at alle våre pasienter får en retensjonsskinne som de kan sove med om natten. I tillegg kan det i noen tilfeller være nødvendig for deg å ha en festetråd festet på baksiden av tennene. Med disse enkle trinnene er du sikker på at din Invisalign-behandling vil vare så lenge du følger disse instruksjonene.

  Hvem kan ikke få Invisalign?

  Invisalign-skinnene kan korrigere mange forskjellige tannposisjoner. I takt med utviklingen har det blitt mulig å korrigere flere og flere tannposisjoner med Invisalign-skinnene, men det kan være tilfeller hvor tannstillingen er for kompleks, og det er derfor nødvendig i stedet å f.eks. jernbanespor. Vi tilbyr alltid GRATIS forundersøkelse, hvor du kan finne ut om Invisalign er riktig behandling for deg, og hvor du også kan få et eksakt overslag på hva en Invisalign-behandling vil koste.

  OPPSAL TANNLEGESENTER

  Våre behandlinger

  Tannundersøkelse

  Undersøkelse

  En årlig undersøkelse av munnen er viktig for å forebygge sykdom. Munnen er kroppens speil. Under en undersøkelse vil tannlegen eller tannpleieren sjekke din orale helse.

  Tannfylling

  Tannfylling

  Alt du behøver å vite om tannfylling og alt rundt. En tannfylling brukes til å fylle et hulrom (et hull som har dannet seg i tennene) eller andre skader på en tann.

  Tannkjøttbetennelse

  Tannkjøttbetennelse

  Tannkjøttbetennelse er en vanlig og mild form for tannkjøttsykdom (periodontal sykdom) som forårsaker irritasjon, rødhet og hevelse i tannkjøttet rundt tennene.

  Tanntrekking

  Tanntrekking

  Tanntrekking kan være et alternativ om tanna er dårlig plassert i munnen, står for nærme en annen tann, eller om tannen er sterkt forfallen eller rammet av periodontal sykdom.

  Rotfylling

  Rotfylling

  Rotfylling er en nødvendig behandling når nerven i tannen blir betent eller infisert. Rotfylling tar sikte på å fjerne all infeksjon fra den infiserte tannen.

  Tannimplantat

  Tannimplantat

  Tannimplantat behandling er en prosedyre som erstatter tannrøtter med titanskrue og erstatter skadede eller manglende tenner med kunstige tenner som ser ut og fungerer omtrent som ekte tenner.

  Tannblekning

  Tannbleking

  Vi hjelper deg å ta fram smilet du kan være stolt av. Vi tilbyr profesjonell tannbleking skreddersydd for den enkelte, og som gir imponerende resultater.

  Digital Smile Design

  Digital Smile Design

  Estetisk og gjenopprettende tannbehandling blir mer og mer populært, og Eiksmarka Tannlegesenter er glade for å kunne tilby DSD (Digital Smile Design)

  DETTE SIER VÅRE KUNDER

  Hvorfor Oppsal Tannlegesenter?

  Å velge riktig tannlege kan være vrient i blant når det er mange å velge mellom. Vi har mange pasienter som anbefaler oss! Se hva noen av de sier her:

  [trustindex no-registration=google]

  Partnere

  Vi samarbeider med

  Vurderinger av leger og andre behandlere. Del dine egne erfaringer. Se våre vurderinger.

  Eiksmarka Tannlegesenter er vår andre avdeling i Oslo og Bærum. Gå til Eiksmarka her.

  Eiksmarka Tannlegesenter er vår andre avdeling i Oslo og Bærum. Gå til Eiksmarka her.

  Spørsmål eller ønsker å komme i kontakt?

  Kontakt oss

  Vi har rask og god kundebehandling som gjøres via mail, telefon og sosiale medier, i tillegg til chatten du ser nede til høyre! Kontakt oss gjerne om du har spørsmål eller trenger hjelp.

  Oppsal Tannlegesenter

  Haakon Tveters vei 90, 0686 Oslo
  67 49 06 60
  post@oppsaltannlegesenter.no