Digital Smile Design

Digital Smile Design

Hvis selvtilliten din har blitt slått som et resultat av et ufullkomment smil, kan Oppsal Tannlegesenter gi den perfekte transformasjonen for å få deg til å føle deg på toppen av verden.

Restorativ og kosmetisk tannbehandling er i stadig fremgang, og akkurat da vi trodde det ikke kunne bli bedre, oppdaget vi Digital Smile Design (DSD). Med dette innovative nye systemet har du muligheten til å velge ditt drømmesmil og se sluttresultatet før vi i det hele tatt starter behandlingen!

Vårt høyt trente team av eksperter vet at et perfekt smil er mer enn bare et vakkert sett med tenner. Smilet ditt skal fungere i harmoni med de fysiske egenskapene til ansiktet ditt, samt matche personligheten din og ha optimal funksjon. DSD gjør alt dette mulig, og det beste er: du kan velge nøyaktig hvordan ditt nye smil er utformet.

 
 

Digital Smile Design- prosessen

Hos Oppsal Tannlegesenter foregår DSD-prosessen gjennom seks forsiktige stadier:

Forbedret digital fotografering

Når du ler, dekker du til munnen med hånden for å maskere tennene? Eller har du perfeksjonert “bevoktet smil”-utseendet i stedet for å stråle selvsikkert? Å uttrykke seg selv uten å føle seg selvbevisst er veldig viktig. Oppsal Tannlegesenter er her for å bringe det bekymringsløse smilet tilbake til ansiktet ditt. Din DSD-plan vil begynne med at en av våre omsorgsfulle tannleger tar et bilde av smilet ditt, akkurat som det er nå. Dette er for å gi deg sjansen til å vise oss hva du ikke liker og hjelpe oss med å gi deg råd om hvilke behandlinger som er best for å forvandle tennene dine.

Videoanalyse

Måten leppene våre beveger seg når vi snakker er mye forskjellig fra måten vi ser ut når vi smiler for et bilde. Vi ser ikke på oss selv som andre mennesker gjør så ofte, og det er derfor det andre trinnet er å filme et kort klipp av deg som snakker, slik at du kan se på hvordan smilet ditt fungerer som en del av ansiktet ditt i generell tale. Igjen vil dette hjelpe deg med å ta spesifikke beslutninger om hva du vil endre.

Smile design analyse

Dette er din sjanse til å fortelle oss nøyaktig hva du ønsker. Vi begynner å designe ditt perfekte smil med et klart bilde av sluttresultatene i tankene, kombinert med hvordan smilet ditt ser ut nå. Ved å bruke kraften til moderne tannbehandling kan du sammen med våre tannleger finne en løsning som ser fantastisk ut samtidig som funksjon, helse og biologi tas i betraktning. Du kan velge mellom en kombinasjon av kjeveortopedisk flytting av tenner, fyllinger, porselensfasetter, kroner, tannbleking – hva enn du vil for å skape ditt drømmesmil. Vi kan deretter begynne å lage planen og begynne å gjøre drømmene dine til virkelighet.

Smile forhåndsvisning

Ved å bruke forbedret teknologi kan vi lage digitale tegninger for å vise deg hvordan smilet ditt vil se ut, før behandlingen i det hele tatt starter! På dette tidspunktet kan du bestemme deg for eventuelle endelige endringer, for eksempel farge, tannform etc. før vi setter i gang med behandlingen.

Behandling

Nå kan forvandlingen din begynne! En av de sterkeste fordelene med DSD er at du allerede vet hvordan smilet ditt kommer til å se ut, enten du skal ha tannregulering, tannbleking eller porselensfinerbehandling.

Sluttresultatet

Si hei til det spektakulære nye smilet ditt. Vi tar bilder og videoer igjen, men denne gangen kan du ikke slutte å smile!

Få profesjonell hjelp og veiledning

Bestill gratis konsultasjon

Bestill GRATIS konsultasjon hos Oppsal Tannlegesenter for å få mer informasjon, bli sikker på hva som passer deg best og ikke minst profesjonell hjelp så du føler deg trygg! Fyll ut skjemaet og bli kontaktet av oss angående tid for konsultasjon.

  eller

  Har du tannlegeskrekk?

  Hvis du er nervøs for tannbehandling, gi beskjed når du bestiller. Vi er vant til å behandle mennesker som har tannlegeskrekk, og det er måter en tannlege kan endre tilnærmingen sin for å hjelpe deg på. Våre tannleger er flinke på å roe nervene og gi deg et godt og smertefritt besøk.

  Les mer om tannlegeskrekk her.

  Digital Smile Design FAQ

  Les mer om Digital Smile Design her.

  Hvor lang tid vil det ta?

  Din DSD-plan vil være 100 % personlig tilpasset for deg. Avhengig av hva du vil endre, kan planen din innebære en kombinasjon av tannbleking, finér, kjeveortopedi og kosmetisk binding. Siden det kan være et hvilket som helst antall behandlinger involvert, hver med sin egen forventede tidsramme, er det vanskelig å si hvor lang tid prosessen vil ta. Uansett hvor lang tid det tar kan du imidlertid være sikker på at planen din vil gi deg det smilet du virkelig alltid har ønsket deg.

  OPPSAL TANNLEGESENTER

  Våre behandlinger

  Tannundersøkelse

  Undersøkelse

  En årlig undersøkelse av munnen er viktig for å forebygge sykdom. Munnen er kroppens speil. Under en undersøkelse vil tannlegen eller tannpleieren sjekke din orale helse.

  Tannfylling

  Tannfylling

  Alt du behøver å vite om tannfylling og alt rundt. En tannfylling brukes til å fylle et hulrom (et hull som har dannet seg i tennene) eller andre skader på en tann.

  Tannkjøttbetennelse

  Tannkjøttbetennelse

  Tannkjøttbetennelse er en vanlig og mild form for tannkjøttsykdom (periodontal sykdom) som forårsaker irritasjon, rødhet og hevelse i tannkjøttet rundt tennene.

  Tanntrekking

  Tanntrekking

  Tanntrekking kan være et alternativ om tanna er dårlig plassert i munnen, står for nærme en annen tann, eller om tannen er sterkt forfallen eller rammet av periodontal sykdom.

  Rotfylling

  Rotfylling

  Rotfylling er en nødvendig behandling når nerven i tannen blir betent eller infisert. Rotfylling tar sikte på å fjerne all infeksjon fra den infiserte tannen.

  Tannimplantat

  Tannimplantat

  Tannimplantat behandling er en prosedyre som erstatter tannrøtter med titanskrue og erstatter skadede eller manglende tenner med kunstige tenner som ser ut og fungerer omtrent som ekte tenner.

  Tannblekning

  Tannbleking

  Vi hjelper deg å ta fram smilet du kan være stolt av. Vi tilbyr profesjonell tannbleking skreddersydd for den enkelte, og som gir imponerende resultater.

  Digital Smile Design

  Digital Smile Design

  Estetisk og gjenopprettende tannbehandling blir mer og mer populært, og Eiksmarka Tannlegesenter er glade for å kunne tilby DSD (Digital Smile Design)

  DETTE SIER VÅRE KUNDER

  Hvorfor Oppsal Tannlegesenter?

  Å velge riktig tannlege kan være vrient i blant når det er mange å velge mellom. Vi har mange pasienter som anbefaler oss! Se hva noen av de sier her:

  [trustindex no-registration=google]

  Partnere

  Vi samarbeider med

  Vurderinger av leger og andre behandlere. Del dine egne erfaringer. Se våre vurderinger.

  Eiksmarka Tannlegesenter er vår andre avdeling i Oslo og Bærum. Gå til Eiksmarka her.

  Eiksmarka Tannlegesenter er vår andre avdeling i Oslo og Bærum. Gå til Eiksmarka her.

  Spørsmål eller ønsker å komme i kontakt?

  Kontakt oss

  Vi har rask og god kundebehandling som gjøres via mail, telefon og sosiale medier, i tillegg til chatten du ser nede til høyre! Kontakt oss gjerne om du har spørsmål eller trenger hjelp.

  Oppsal Tannlegesenter

  Haakon Tveters vei 90, 0686 Oslo
  67 49 06 60
  post@oppsaltannlegesenter.no