Tannbleking

Tannbleking

Drømmer du også om å få hvitere tenner? Kom innom vår klinikk på Oppsal for profesjonell tannbleking i Oslo. Tennene har naturlig en gulaktig nyanse, og blir mer gulaktige eller gråaktige med alderen. Tobakk, te, rødvin, kaffe og cola er blant de verste produktene som forsterker misfargingen.

 
 •  

Få tilbake smilet med tannbleking

Tannbleking er en effektiv og anerkjent metode for å avhjelpe problemet med misfargede tenner. Spesielt tenner med en gulaktig farge er følsomme for behandling, mens gråtonede tenner er litt vanskeligere å bleke.
Tannbleking kan gjøres på alle tenner, men det er vanskelig å love på forhånd nøyaktig hvor mye hvitere de blir. Vi kan bare si at de blir hvitere.

Under tannbleking skjer en kjemisk nedbrytning av fargestoffene som har forårsaket misfargingen. Vi bruker en spesiell form for hydrogenperoksid, som trenger inn i emaljen på tennene. Store fargede molekyler brytes i denne prosessen ned til mindre, og dermed også mindre fargede, molekyler. Resultatet er lysere tenner. Fargestoffene vil imidlertid hele tiden samle seg i tennene dine, og derfor må du regne med å gjenta tannblekingen etter noen år.

Godt å vite om tannbleking

Det er viktig å understreke at behandlingen ikke skader tannemaljen på noen måte. Hvis tannemaljen din er veldig slitt bør du vurdere om bleking er riktig behandling, eller om det skal lages porselens- eller plastfasetter som limes foran på fortennene.

Tannkjøttet må være sunt og fyllingene må være tette før bleking finner sted. Noen ganger er det nødvendig i etterkant å bytte ut svært misfargede fyllinger, da fyllingene ikke alltid blekes tilstrekkelig.

Hva kan du spise etter tannbleking? De fleste pasienter opplever en kortvarig økt temperaturfølsomhet etter bleking, da overflaten midlertidig blir litt mer åpen og porøs. Dette betyr også at du bør unngå røyking, rødvin og te de første dagene.

Bestill time for tannbleking

Er du interessert i, eller har tenkt på tannbleking lenge, kan du alltid bestille time, enkelt og raskt. Du er også hjertelig velkommen til å ringe oss på telefon 67 49 06 60 dersom du foretrekker dette, eller om du har noen spørsmål før du bestemmer deg for tannbleking.

Hvor mye koster tannbleking? Se gjeldende prisoversikt over alle våre tjenester. Er du i tvil om noe, kan du alltids skrive til vår e-post post@oppsaltannlegesenter.no og få svar på dine spørsmål.

Finansiering av tannbleking

Kostnaden for tannbleking kan betales kontant, men det er også mulig å låne til behandlingen. Med et lån kan du dele opp betalingen i mindre, håndterbare biter. Du har mulighet til å låne hele beløpet, men kan også nøye deg med å låne et mindre beløp. Det tar kort tid å få et uforpliktende lånetilbud, derfor vil du raskt kunne få svar på hva det koster å låne til tannbehandlinger, inkludert tannbleking.

Tannbleking Oslo

Tannbleking Oslo vinner terreng i disse årene. Det kan kanskje henge sammen med at Oslo har fått øynene opp for at profesjonell tannbleking er både effektivt, smertefritt og lett tilgjengelig økonomisk. Hvis effektiv tannbleking står øverst på din personlige ønskeliste, og du er hjemme i Oslo, kan du med fordel ta turen innom vår klinikk. På Oppsal Tannlegesenter har vi utført utallige tannbleking for unge så vel som voksne og eldre.

Hvis du ønsker å få utført tannbleking i Oslo, og du ikke ønsker å betale en premie, så er vi de rette personene å gå til. Uansett garanterer vi kvalitet og kompetanse for alle pengene. Vi kan hjelpe deg med å få det smilet du ønsker, enten du er lei av dine gule, gråtonede eller på annen måte misfargede tenner. Vi har det travelt på vår klinikk i København, men vil selvfølgelig bestrebe oss på å finne tid til deg så snart som mulig. Hvis du allerede har innsett at tannbleking er en god investering, bestill time i dag via nettsiden. Det krever bare at du fyller ut et kort skjema.

Hva kan jeg forvente av tannbleking?

Resultatet av tannbleking er – og vil alltid være – veldig individuelt. Som oppdragsgiver har du selv mulighet til å påvirke resultatet. Det viktigste er at du følger alle instruksjonene. Hvis du hopper over behandlingen i en dag eller to, vil det typisk være synlig i det endelige resultatet. Det er imidlertid mulig å forlenge behandlingen dersom du enten bevisst eller ubevisst har hoppet over noen dager.

Med før- og etterbilder er det rikelig med mulighet til å vurdere effekten. Noen vil se en enorm forskjell, mens andre opplever en beskjeden effekt. Hvor stor effekt tannbleking vil ha avhenger bl.a av utgangspunktet. Vår erfaring viser at profesjonell tannbleking har svært god effekt i de aller fleste tilfeller.

Som utgangspunkt vil du ikke oppleve bivirkninger i forbindelse med tannbleking. Imidlertid kan man oppleve overfølsomhet for kulde og varme til en eller annen grad. Dersom du opplever bivirkninger som tannlegen ikke har nevnt, kan det være lurt å kontakte vedkommende for faglig rådgivning.

Få profesjonell hjelp og veiledning

Bestill gratis konsultasjon

Bestill GRATIS konsultasjon hos Oppsal Tannlegesenter for å få mer informasjon, bli sikker på hva som passer deg best og ikke minst profesjonell hjelp så du føler deg trygg! Fyll ut skjemaet og bli kontaktet av oss angående tid for konsultasjon.

  eller

  Har du tannlegeskrekk?

  Hvis du er nervøs for tannbehandling, gi beskjed når du bestiller. Vi er vant til å behandle mennesker som har tannlegeskrekk, og det er måter en tannlege kan endre tilnærmingen sin for å hjelpe deg på. Våre tannleger er flinke på å roe nervene og gi deg et godt og smertefritt besøk.

  Les mer om tannlegeskrekk her.

  Tannbleking FAQ

  Les mer om tanngnissing her.

  Kan du bare slutte å gnisse tenner?

  Mange barn vokser fra bruksisme uten behandling, og mange voksne gnisser eller biter ikke tennene hardt nok til å kreve behandling. Men hvis problemet er alvorlig, inkluderer alternativene visse tannbehandlinger, terapier og medisiner for å forhindre mer tannskade og lindre kjevesmerter eller ubehag.

  Hva er ulempene med å bite tenner?

  Komplikasjoner, Skader på tenner, restaureringer, kroner eller kjeve, Spenningshodepine, Alvorlige ansikts- eller kjevesmerter, Lidelser som oppstår i temporomandibulære ledd (TMJs), som ligger rett foran ørene dine, som kan høres ut som klikk når du åpner og lukker munnen.

  Hvordan vet en tannlege at du gnisser tenner?

  Under en tannlegeundersøkelse vil tannlegen se etter tegn på bruksisme som overdreven slitasje på tennene, inkludert sprekker, fliser eller løse tenner. Noen alternativer for å hjelpe deg med å redusere eller eliminere sliping inkluderer: Bruk av en munnbeskyttelse for å beskytte tennene. Iført en skinne, som holder tennene dine atskilt.

  Hva skjer hvis du fortsetter å gnisse tenner?

  Hvorfor er tannsliping skadelig? I noen tilfeller kan kronisk tanngnissing resultere i brudd, løsnede eller tap av tenner. Den kroniske slipingen kan slite på tenner ned til stubber. Når disse hendelsene skjer, kan det være behov for broer, kroner, rotkanaler, implantater, delproteser og til og med komplette proteser.

  OPPSAL TANNLEGESENTER

  Våre behandlinger

  Tannundersøkelse

  Undersøkelse

  En årlig undersøkelse av munnen er viktig for å forebygge sykdom. Munnen er kroppens speil. Under en undersøkelse vil tannlegen eller tannpleieren sjekke din orale helse.

  Tannfylling

  Tannfylling

  Alt du behøver å vite om tannfylling og alt rundt. En tannfylling brukes til å fylle et hulrom (et hull som har dannet seg i tennene) eller andre skader på en tann.

  Tannkjøttbetennelse

  Tannkjøttbetennelse

  Tannkjøttbetennelse er en vanlig og mild form for tannkjøttsykdom (periodontal sykdom) som forårsaker irritasjon, rødhet og hevelse i tannkjøttet rundt tennene.

  Tanntrekking

  Tanntrekking

  Tanntrekking kan være et alternativ om tanna er dårlig plassert i munnen, står for nærme en annen tann, eller om tannen er sterkt forfallen eller rammet av periodontal sykdom.

  Rotfylling

  Rotfylling

  Rotfylling er en nødvendig behandling når nerven i tannen blir betent eller infisert. Rotfylling tar sikte på å fjerne all infeksjon fra den infiserte tannen.

  Tannimplantat

  Tannimplantat

  Tannimplantat behandling er en prosedyre som erstatter tannrøtter med titanskrue og erstatter skadede eller manglende tenner med kunstige tenner som ser ut og fungerer omtrent som ekte tenner.

  Tannblekning

  Tannbleking

  Vi hjelper deg å ta fram smilet du kan være stolt av. Vi tilbyr profesjonell tannbleking skreddersydd for den enkelte, og som gir imponerende resultater.

  Digital Smile Design

  Digital Smile Design

  Estetisk og gjenopprettende tannbehandling blir mer og mer populært, og Eiksmarka Tannlegesenter er glade for å kunne tilby DSD (Digital Smile Design)

  DETTE SIER VÅRE KUNDER

  Hvorfor Oppsal Tannlegesenter?

  Å velge riktig tannlege kan være vrient i blant når det er mange å velge mellom. Vi har mange pasienter som anbefaler oss! Se hva noen av de sier her:

  [trustindex no-registration=google]

  Partnere

  Vi samarbeider med

  Vurderinger av leger og andre behandlere. Del dine egne erfaringer. Se våre vurderinger.

  Eiksmarka Tannlegesenter er vår andre avdeling i Oslo og Bærum. Gå til Eiksmarka her.

  Eiksmarka Tannlegesenter er vår andre avdeling i Oslo og Bærum. Gå til Eiksmarka her.

  Spørsmål eller ønsker å komme i kontakt?

  Kontakt oss

  Vi har rask og god kundebehandling som gjøres via mail, telefon og sosiale medier, i tillegg til chatten du ser nede til høyre! Kontakt oss gjerne om du har spørsmål eller trenger hjelp.

  Oppsal Tannlegesenter

  Haakon Tveters vei 90, 0686 Oslo
  67 49 06 60
  post@oppsaltannlegesenter.no