Tannbleking

Tannbleking

Drømmer du også om å få hvitere tenner? Kom innom vår klinikk på Oppsal for profesjonell tannbleking i Oslo. Tennene har naturlig en gulaktig nyanse, og blir mer gulaktige eller gråaktige med alderen. Tobakk, te, rødvin, kaffe og cola er blant de verste produktene som forsterker misfargingen.

Få tilbake smilet med tannbleking

Tannbleking er en effektiv og anerkjent metode for å avhjelpe problemet med misfargede tenner. Spesielt tenner med en gulaktig farge er følsomme for behandling, mens gråtonede tenner er litt vanskeligere å bleke.
Tannbleking kan gjøres på alle tenner, men det er vanskelig å love på forhånd nøyaktig hvor mye hvitere de blir. Vi kan bare si at de blir hvitere.

Under tannbleking skjer en kjemisk nedbrytning av fargestoffene som har forårsaket misfargingen. Vi bruker en spesiell form for hydrogenperoksid, som trenger inn i emaljen på tennene. Store fargede molekyler brytes i denne prosessen ned til mindre, og dermed også mindre fargede, molekyler. Resultatet er lysere tenner. Fargestoffene vil imidlertid hele tiden samle seg i tennene dine, og derfor må du regne med å gjenta tannblekingen etter noen år. 

Dette er en perfekt behandling for deg som ikke trenger tannregulering eller annen behandling for finere tenner.

Godt å vite om tannbleking

Det er viktig å understreke at behandlingen ikke skader tannemaljen på noen måte. Hvis tannemaljen din er veldig slitt bør du vurdere om bleking er riktig behandling, eller om det skal lages porselens- eller plastfasetter som limes foran på fortennene.

Tannkjøttet må være sunt og fyllingene må være tette før bleking finner sted. Noen ganger er det nødvendig i etterkant å bytte ut svært misfargede fyllinger, da fyllingene ikke alltid blekes tilstrekkelig.

Hva kan du spise etter tannbleking? De fleste pasienter opplever en kortvarig økt temperaturfølsomhet etter bleking, da overflaten midlertidig blir litt mer åpen og porøs. Dette betyr også at du bør unngå røyking, rødvin og te de første dagene.

Bestill time for tannbleking

Er du interessert i, eller har tenkt på tannbleking lenge, kan du alltid bestille time, enkelt og raskt. Du er også hjertelig velkommen til å ringe oss på telefon 67 49 06 60 dersom du foretrekker dette, eller om du har noen spørsmål før du bestemmer deg for tannbleking.

Hvor mye koster tannbleking? Se gjeldende prisoversikt over alle våre tjenester. Er du i tvil om noe, kan du alltids skrive til vår e-post post@oppsaltannlegesenter.no og få svar på dine spørsmål.

Finansiering av tannbleking

Kostnaden for tannbleking kan betales med en gang, men det er også mulig å låne til behandlingen. Med et lån kan du dele opp betalingen i mindre, håndterbare biter. Du har mulighet til å låne hele beløpet, men kan også nøye deg med å låne et mindre beløp. Det tar kort tid å få et uforpliktende lånetilbud, derfor vil du raskt kunne få svar på hva det koster å låne til tannbehandlinger, inkludert tannbleking. Les mer om finansiering her

Tennbleking

Tannbleking i Oslo

Tannbleking blir mer og mer populært i hovedstaden. Det kan kanskje henge sammen med at Oslo har fått øynene opp for at profesjonell tannbleking er både effektivt, smertefritt og lett tilgjengelig økonomisk. Hvis effektiv tannbleking står øverst på din personlige ønskeliste, og du er hjemme i Oslo, kan du med fordel ta turen innom vår klinikk. På Oppsal Tannlegesenter har vi utført utallige tannbleking for unge så vel som voksne og eldre.

Hvis du ønsker å få utført tannbleking i Oslo, og du ikke ønsker å betale en premie, så er vi de rette personene å gå til. 

Uansett garanterer vi kvalitet og kompetanse for alle pengene. Vi kan hjelpe deg med å få det smilet du ønsker, enten du er lei av dine gule, gråtonede eller på annen måte misfargede tenner. 

Vi har det travelt på vår klinikk i Oslo, men vil selvfølgelig bestrebe oss på å finne tid til deg så snart som mulig. Hvis du allerede har innsett at tannbleking er en god investering, bestill time i dag via nettsiden. Det krever bare at du fyller ut et kort skjema.

Hva kan jeg forvente av tannbleking?

Resultatet av tannbleking er – og vil alltid være – veldig individuelt. Som oppdragsgiver har du selv mulighet til å påvirke resultatet. Det viktigste er at du følger alle instruksjonene. Hvis du hopper over behandlingen i en dag eller to, vil det typisk være synlig i det endelige resultatet. Det er imidlertid mulig å forlenge behandlingen dersom du enten bevisst eller ubevisst har hoppet over noen dager.

Med før – og etterbilder er det rikelig med mulighet til å vurdere effekten. Noen vil se en enorm forskjell, mens andre opplever en beskjeden effekt. Hvor stor effekt tannbleking vil ha avhenger bl.a av utgangspunktet. Vår erfaring viser at profesjonell tannbleking har svært god effekt i de aller fleste tilfeller.

Som utgangspunkt vil du ikke oppleve bivirkninger i forbindelse med tannbleking. Imidlertid kan man oppleve overfølsomhet for kulde og varme til en eller annen grad. 

Dersom du opplever bivirkninger som tannlegen ikke har nevnt, kan det være lurt å kontakte vedkommende for faglig rådgivning.

Er du interessert i tannbehandling hos oss?

Bestill time / konsultasjon her

Fyll ut skjema så vil en av våre medarbeidere kontakte deg for å sette deg opp din time!

FAQ

Spørsmål og svar om tannkjøttbetennelse.

Tiden det tar for profesjonell tannblekning varierer avhengig av metoden som brukes og individuelle forhold. Generelt sett kan en enkelt profesjonell tannblekningssesjon ta omtrent 1 til 2 timer. Dette gjelder spesielt for in-office behandlinger der sterke blekemidler brukes og aktiveres av spesielle lys eller laser.

Noen ganger kan det være nødvendig med flere behandlinger for å oppnå ønsket blekeresultat. Hjemmeblekingssett som leveres av tannleger, kan også ta flere uker, da de bruker lavere konsentrasjoner av blekemidler og påføres over lengre tid.

Det er viktig å merke seg at individuelle resultater kan variere basert på tannfargen før behandlingen, tannhelsen og den valgte blekemetoden. En tannlege kan gi mer nøyaktig informasjon og skreddersy anbefalinger basert på pasientens behov.

Etter tannblekning er det viktig å følge gode rutiner for oral hygiene og ta forholdsregler for å opprettholde de oppnådde resultatene. Her er noen tips for å ta vare på tennene etter tannblekning: unngå fargestoffer, ha god munnhygene, unngå sure matvarer, bruk en skånsom tannkrem, gå til tannlegen tegelmessig, unngå tobakk og bruk tanntråd. 

Utvalgte artikler

Edge Bonding

Edge Bonding

Edge Bonding Gnisser du tenner? Har du skade på noen av tennene i front? Har du noen gang hakket en tann og følt deg så flau over utseendet ditt at hånden

Les mer»

Mer å lese

Sjekk ut artikler fra vår blogg

Ingen flere innlegg å vise