Digital smile design

Digital Smile Design

Hvis selvtilliten din har blitt slått som et resultat av et ufullkomment smil, kan Oppsal Tannlegesenter gi den perfekte transformasjonen for å få deg til å føle deg på toppen av verden.

Hva er Digital Smile Design?

Restorativ og kosmetisk tannbehandling er i stadig fremgang, og akkurat da vi trodde det ikke kunne bli bedre, oppdaget vi Digital Smile Design (DSD). Med dette innovative nye systemet har du muligheten til å velge ditt drømmesmil og se sluttresultatet før vi i det hele tatt starter behandlingen!

Vårt høyt trente team av eksperter vet at et perfekt smil er mer enn bare et vakkert sett med tenner. Smilet ditt skal fungere i harmoni med de fysiske egenskapene til ansiktet ditt, samt matche personligheten din og ha optimal funksjon. DSD gjør alt dette mulig, og det beste er: du kan velge nøyaktig hvordan ditt nye smil er utformet.

 
digital smile design eksempel

Digital Smile Design prosessen

Hos Oppsal Tannlegesenter foregår DSD-prosessen gjennom seks forsiktige stadier:

Forbedret digital fotografering

Når du ler, dekker du til munnen med hånden for å maskere tennene? Eller har du perfeksjonert “bevoktet smil”-utseendet i stedet for å stråle selvsikkert? Å uttrykke seg selv uten å føle seg selvbevisst er veldig viktig.

Oppsal Tannlegesenter er her for å bringe det bekymringsløse smilet tilbake til ansiktet ditt. Din DSD-plan vil begynne med at en av våre omsorgsfulle tannleger tar et bilde av smilet ditt, akkurat som det er nå. Dette er for å gi deg sjansen til å vise oss hva du ikke liker og hjelpe oss med å gi deg råd om hvilke behandlinger som er best for å forvandle tennene dine.

Videoanalyse

Måten leppene våre beveger seg når vi snakker er mye forskjellig fra måten vi ser ut når vi smiler for et bilde. Vi ser ikke på oss selv som andre mennesker gjør så ofte, og det er derfor det andre trinnet er å filme et kort klipp av deg som snakker, slik at du kan se på hvordan smilet ditt fungerer som en del av ansiktet ditt i generell tale. 

Dette vil hjelpe deg med å ta spesifikke beslutninger om hva du vil endre.

Smile design analyse

Dette er din sjanse til å fortelle oss nøyaktig hva du ønsker. Vi begynner å designe ditt perfekte smil med et klart bilde av sluttresultatene i tankene, kombinert med hvordan smilet ditt ser ut nå. 

Ved å bruke kraften til moderne tannbehandling kan du sammen med våre tannleger finne en løsning som ser fantastisk ut samtidig som funksjon, helse og biologi tas i betraktning. Du kan velge mellom en kombinasjon av kjeveortopedisk flytting av tenner (tannregulering), fyllinger, porselensfasetter, kroner, tannbleking – hva enn du vil for å skape ditt drømmesmil. Vi kan deretter begynne å lage planen og begynne å gjøre drømmene dine til virkelighet.

Smile forhåndsvisning

Ved å bruke forbedret teknologi kan vi lage digitale tegninger for å vise deg hvordan smilet ditt vil se ut, før behandlingen i det hele tatt starter! 

På dette tidspunktet kan du bestemme deg for eventuelle endelige endringer, for eksempel farge, tannform etc. før vi setter i gang med behandlingen.

Behandling

Nå kan forvandlingen din begynne! En av de sterkeste fordelene med DSD er at du allerede vet hvordan smilet ditt kommer til å se ut, enten du skal ha tannregulering, tannbleking eller porselensfinerbehandling.

Sluttresultatet

Si hei til det spektakulære nye smilet ditt.

Vi tar bilder og videoer igjen, men denne gangen kan du ikke slutte å smile!

Er du interessert i tannbehandling hos oss?

Bestill time / konsultasjon her

Fyll ut skjema så vil en av våre medarbeidere kontakte deg for å sette deg opp din time!

FAQ

Spørsmål og svar om DSD

Din DSD-plan vil være 100 % personlig tilpasset for deg. Avhengig av hva du vil endre, kan planen din innebære en kombinasjon av tannbleking, finér, kjeveortopedi og kosmetisk binding. Siden det kan være et hvilket som helst antall behandlinger involvert, hver med sin egen forventede tidsramme, er det vanskelig å si hvor lang tid prosessen vil ta. Uansett hvor lang tid det tar kan du imidlertid være sikker på at planen din vil gi deg det smilet du virkelig alltid har ønsket deg.

Utvalgte artikler

Veneers

Veneers

Skalfasetter / Veneers En behanding for deg som vil ha finere tenner og smil. Veneers er en populær kosmetisk tannbehandling som kan forbedre utseendet på tennene dine. De er tynne

Les mer»

Mer å lese

Sjekk ut artikler fra vår blogg

Ingen flere innlegg å vise