Usynlig tannregulering

Usynlig tannregulering

Det kan være mange grunner til at du vurderer å få rettet opp tennene. Det kan f.eks. skyldes små feilstillinger, mellomrom mellom tennene eller noe helt annet. Alt dette kan føre til at du smiler mindre i hverdagen, og at selvtilliten derfor kan gå ned.

Ikke vanlig tannregulering

Vi kan hjelpe deg med smilet du drømmer om og å smile mer. Med Invisalign kan vi rette tennene dine ved hjelp av en usynlig tannregulering, som du må bruke 22 av 24 timer i døgnet, da du ikke må bruke dem når du spiser eller drikker noe farget.

Invisalign-selene er laget av et sterkt termoplastisk materiale, som er nesten helt usynlig når du bruker dem. Du kan enkelt ta dem av og på når du f.eks. må spise eller drikke noe med farge.

Vi har lang erfaring med Invisalign-behandlinger, og har derfor en dedikert Invisalign-klinikk, som har samlet våre beste og mest erfarne kosmetiske terapeuter.

Hvordan virker usynlig tannregulering?

Vår mest brukte usynlige tannregulering, invisalign, fungerer ved å bruke en gjennomsiktig avtakbar plate minst 22 av 24 timer i døgnet. 

Skinnene sørger for at tennene dine retter seg litt etter litt. Med hver ny skinne vil tennene dine rette seg litt mer. 

Vanligvis vil du ha samme skinne i 14 dager, deretter må du bytte til en ny Invisalign-skinne, som får tennene til å rette seg litt mer. På denne måten vil tennene dine bevege seg kontinuerlig til de har nådd ønsket posisjon.

Antall skinner varierer etter hvor mye tennene dine trenger å rettes opp. Noen trenger bare 10 skinner, mens andre kan trenge 40 skinner. Varigheten av din invisalign-behandling bestemmes derfor basert på hvor mange aligners du trenger. 

Vanligvis varer en Invisalign-behandling fra 6-12 måneder, noen litt lenger og noen litt kortere. 

Du kan få et nøyaktig estimat på hvor mange aligners, behandlingens varighet og prisen på behandlingen hvis du kommer inn på en gratis konsultasjon med en av våre invisalign-eksperter.

Få trygg tannbehandling hos oss

Hos Oppsal Tannlegesenter ønsker vi deg velkommen blant et sterkt team av tannleger, tannpleiere og klinikkassistenter. Her er du alltid i gode hender, uansett hvilken behandling du trenger. 

Vårt primære fokus er å gi deg en god og smertefri opplevelse, derfor er blant annet tannklinikken vår utstyrt med topp moderne maskiner og utstyr, og vi bruker de beste og nyeste løsningene, f.eks. som Invisalign.

Bor du i Oslo-området kan det være noe av en jungel å finne en tannlege du føler deg komfortabel med. Som regel hjelper det om du får noen anbefalt av familie eller venner, men uansett årsak til å velge oss ser vi frem til å ønske deg velkommen til klinikken. Her tar vi hånd om dine tannproblemer, og vi utfører profesjonell og godt utført kjeveortopedi på voksne. 

Hvis du ønsker å få rettet opp tennene, men lider av tannlegeskrekk, kan du bare ta det med ro. Vi er eksperter når det gjelder pasienter som er redde for å sitte i tannlegestolen. 

Her er du i trygge hender, og vi gjør alt vi kan for at du skal få en god og hyggelig opplevelse.

invisalign tannregulering

Invisalign tilbyr mange fordeler

De fleste kjenner Invisalign som de gjennomsiktige tannreguleringene, men er ikke nødvendigvis klar over fordelene tannreguleringen gir i tillegg til å være mer eller mindre usynlig. Hvis du har behov for kjeveortopedisk behandling, og derfor vurderer om Invisalign er det riktige valget, så kan du med god grunn sette deg inn i de gode grunnene det er for å velge denne innovative tannreguleringen.

Rettet mot alle aldersgrupper

Mens andre seler er designet for barn, er Invisalign tannreguleringen for alle. Med denne bøylen kan du – uansett alder – løse dine utfordringer med kryssbitt, underbitt eller noe helt annet. 

Det er imidlertid ingen hemmelighet at tannreguleringen er mer populær blant noen aldersgrupper enn andre. Spesielt unge mennesker er glade for muligheten for å rette tennene med usynlig tannregulering.

Kan fjernes ved behov

Det er også ekstremt enkelt å fjerne skinnene ved behov. Som et utgangspunkt skal skinnene være på hele døgnet, når du ikke spiser.

Det er likevel stor frihet knyttet til å kunne ta skinnene ut. På den måten skiller invisalign seg ut fra den tradisjonelle tannreguleringen (som se ut som togskinner), som ikke bare kan fjernes.

Høy suksessrate

Resultatet av kjeveortopedisk behandling (Invisalign eller ikke) vil alltid variere fra person til person. Noen opplever fantastiske resultater på bare noen få måneder, mens andre må vente seks måneder for å oppleve en liten effekt.

 Generelt kan man imidlertid si om den usynlige tannreguleringen at den gir høy suksessrate. Mange har fått drømmesmilet takket være Invisalign, derfor bør du også vurdere løsningen.

Ingen eller mild smerte

Som en generell regel vil Invisalign-selene ikke forårsake smerte eller ubehag på noen annen måte. Det er noen få unntak, men statistisk sett er risikoen for å oppleve vonde smerter svært begrenset. 

Med andre ord kan du med denne tannreguleringen dra nytte av skånsom kjeveortopedisk behandling.

Profesjonell kjeveortopedi er også rettet mot barn

Behovet for kjeveortopedisk behandling oppstår vanligvis allerede i barndommen, når tennene vokser og utvikler seg. I denne prosessen skjer det ofte at det oppstår uønskede hull og forvrengninger, som sjelden går over av seg selv. Du kan velge å leve med dette, men du har også muligheten til å ha en effektiv behandling. Hos Oppsal Tannlegesenter opptrer vi som både tradisjonstannlege og barnetannlege, derfor kan vi betjene begge målgrupper. Derved kan mor og datter behandles på samme klinikk.

Er du interessert i tannbehandling hos oss?

Bestill time / konsultasjon her

Fyll ut skjema så vil en av våre medarbeidere kontakte deg for å sette deg opp din time!

FAQ

Spørsmål og svar om usynlig tannregulering

Prisen på en invisalign-behandling er individuell og avhenger av din spesifikke behandlingsplan. Gjør tennene dine f.eks. må flyttes mye eller lite, har det stor innvirkning på prisen. Husk at vi tilbyr alle våre pasienter avdragsordning, slik at du kan starte behandlingen nå og betale ned i små avdrag.

Når du er ferdig med din Invisalign-behandling hos oss, er det viktig at tennene dine ikke får jobbe seg tilbake til sin opprinnelige posisjon. Dette sikres ved at alle våre pasienter får en retensjonsskinne som de kan sove med om natten. I tillegg kan det i noen tilfeller være nødvendig for deg å ha en festetråd festet på baksiden av tennene. Med disse enkle trinnene er du sikker på at din Invisalign-behandling vil vare så lenge du følger disse instruksjonene.

Invisalign-skinnene kan korrigere mange forskjellige tannposisjoner. I takt med utviklingen har det blitt mulig å korrigere flere og flere tannposisjoner med disse, men det kan være tilfeller hvor tannstillingen er for kompleks, og det er derfor nødvendig i stedet å f.eks. tradisjonell tannregulering. Vi tilbyr alltid gratis forundersøkelse, hvor du kan finne ut om Invisalign er riktig behandling for deg, og hvor du også kan få et eksakt overslag på hva en Invisalign-behandling vil koste.

Utvalgte artikler

Digital Smile Design

Digital Smile Design

Digital Smile Design Hvis selvtilliten din har blitt slått som et resultat av et ufullkomment smil, kan Oppsal Tannlegesenter gi den perfekte transformasjonen for å få deg til å føle

Les mer»

Mer å lese

Sjekk ut artikler fra vår blogg

Ingen flere innlegg å vise