Tannpleier Ferda Karabörk hos Eiksmarka Tannlegesenter.jpg

Bli kjent med Ferda

Språk

Norsk, engelsk,  tysk

Hvorfor ble du tannpleier?

Jeg har alltid hatt et ønske om å jobbe innenfor helse. Som Tannpleier jobber man i hovedsak med pasienter som har ulike behov innenfor tannhelse, det å kunne hjelpe andre mennesker gir en følelse av at man er nyttig for noen som virkelig trenger det.

Hvordan er det å jobbe på Eiksmarka?

Å kunne jobbe sammen med mange dyktige fagpersoner med bred erfaring innenfor faget er noe jeg virkelig setter stor pris på. Vi jobber sammen i et tverrfaglig team for å yte så god service som mulig til alle våre pasienter.

Har du noen spesielle interesser?

Jeg er veldig interessert i å utvikle meg innenfor de nye teknologiene i bransjen. Tannhelse handler mye om forebygging og veiledning, dette er noe jeg også vil være med på slik at den generelt gode tannhelsen i Norge fortsetter.

Hvordan ser en perfekt arbeidsdag ut for deg?

«Good Vibes only» er grunnsteinen  for et godt miljø på arbeidsplassen. Vi er gjensidig avhengige av hverandre for å nå et felles mål, vi setter pasientene i sentrum og prøver sammen å yte så god service at pasientene ønsker å komme tilbake til oss.

Hva er det som motiverer deg?

Det som motiverer meg mest er å se resultater av den jobben jeg gjør som tannpleier. Det å se at pasientene forlater klinikken med et stort smil er min største motivasjon.